Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Šokolādes - sviesta konfektes ar Himalaju sāli

Sastāvdaļas
  • 350g biskvīta cepumi
  • 50g sviests ar Himalaju sāli
  • 50g saldais krējums
  • 100g tumšā šokolāde ( ne mazāk 70%)
  • 1 ēd.k. kļavu sīrups
  • Himalaju sāls
Kādām jābūt īstām konfektēm? Saldām? Ne tikai. Tām noteikti ir jābūt īpašām! Tad nu piedāvājam jums īpašu konfekšu pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 20 porcijas

1
Katliņā ielej saldo krējumu, pievieno sviestu un uz nelielas uguns sviestu izkausē.
Cepumus sasmalcina, pievieno krējuma-sviesta masu un samaisa. Pievieno kļavu sīrupu. Ja konfektes nav paredzētas bērniem, tad kļavu sīrupa vietā var pievienot kādu liķieri.
2
No cepumu masas izveido bumbiņas valrieksta lielumā, sakārto uz dēlīša un novieto ledusskapī uz 1-2 st.
3
Šokolādi izkausē ūdens peldē. Sagataves no ledusskapja uzdur uz koka iesmiņiem un uzmanīgi iemērc izkausētā šokolādē. Konfektes dekorē, pārkaisot ar Himalaju sāli.
Iesmiņus ar konfektēm sakārto glāzē vai krūzē lai šokolāde nožūst.
4
Pasniegt konfektes var gan uz iesmiņiem, gan saldumu traukā.

Pievienot komentāru

Saldumi