Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spageti ar gaļas bumbiņām

Sastāvdaļas
  • 250g spagetti
  • 350g maltā gaļa
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 2-3 ķiploku daiviņas
  • 1/4 gl. piens
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • pētersīļi
  • oregano
  • rīvmaize
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
  • Mērcei:
  • 450g konservēti tomāti
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēd.k. olīveļļa
Mazais delveris jāpabaro kartīgi, bet tas nav vienkārši izpildāms uzdevums?! ))) Piedāvājiet mazajam Spagetti ar gaļas bumbiņām!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Rīvmaizi pārliet ar pienu au uzbriedināt.
2
Sīpolu un ķiploku smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus apmēram 5 min, pievienot ķiplokus un cept vel 1 minūti.
3
Lielā bļodā sajaukt kopā malto gaļu, rīvmaizi ar pienu, smalki sakapātus zaļumus, sīpolus, ķiplokus un ar mitrām rokām izveidot mazas bumbiņas. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Bumbiņas sakārtot uz cepešpannas un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 20 minūtes.
4
Mērcei pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā smalki sakapātus ķiplokus 2-3 min. Pievienot tomātus un sautēt visu kopā apmēram 20 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Pievienot jau gatavas gaļas bumbiņas, pārkaisīt ar sāli un pipariem, pievienot mazliet ūdens un sautēt visu kopā vēl 10 minūtes.
5
Spagetti novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un pasniegt ar gaļas bumbiņām.

Pievienot komentāru

Receptes bērniem