Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pasta with frsh tomatoes, anchovy and capers, selective focus

Spageti salāti ar grieķu jogurta mērci

Sastāvdaļas
  • 85g grieķu jogurts
  • 100g spageti
  • 125g kiršu tomātiņi
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 anšovu filejas
  • 10g dilles
  • 1 ēd.k. kaperi
  • sāls un svaigi malti pipari
  • svaigi zaļumi pasniegšanai

Papardelle, Fettučini, Tortellini, Penne, Taljatelle un Spagetti - šie dažādo makaronu nosaukumi jau vien rosina apetīti. Itāļu ēdieni ir ļoti daudzveidīgi un, protams, pec vieniem salātiem nevar spriest par virtuvi kopumā, bet nobaudot - nojausma radīsies.

Pagatavošana 4 porcijas

1

Grieķu jogurtu sablendēt ar dillēm, ķiplokiem, anšoviem un sāli. Spageti novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecināt, mazliet atstājot mērcei.
Lielā salātbļodā spageti sajaukt ar ūdeni, kurš palika no vārīšanas un jogurta mērci. Pievienot uz pusēm sagrieztus tomātus un kaperus.

2

Pasniedz dekorējot ar svaigiem zaļumiem.


Pievienot komentāru

Pastas