Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steiks ar sviestu "Vecais Džo"

Sastāvdaļas
  • 1 steika gabals apm 400g
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 2 ēd.k. Vusteršīras mērce
  • 1 ēd.k. baltvīna etiķis
  • 1 lauru lapa
  • 1 tējk. kūpinātas paprikas pulveris
  • 10g sviests ar Himalaju sāli
  • malti čili pipari
  • sāls, melnie pipari
Cesvaines piena sviests ar Himalaju sāli ir pirmais šāda veida produkts Latvijā. Himalaju sāls saglabā pareizu vielmaiņu organismā, attīra šūnas, veicina labāku barības pārstrādi atšķirībā no parastās sāls, kas traucē šiem procesiem, turklāt šis sviests kalpo kā neaizvietojama sastāvdaļa dažādu recepšu pagatavošanā.

Pagatavošana 1 porcijas

1
Lauru lapu salauzt gabaliņos, ķiploka daiviņu sagriezt smalkāk. Ielikt blenderī, pievienot etiķi, Vusteršīras mērci, paprikas pulveri, šķipsniņu čili piparu un visu sablendēt. Šo marinādi pārliet gaļas gabalam, apsegt gaļu ar pārtikas plēvi un nolikt ledusskapī uz 3 st. marinēties.
2
Gaļu cept uz grila apm. 4 min. no katras puses. Gaļu pārlikt uz šķivja, apsegt ar folliju un "atpūtināt" apm. 20 min.
3
Gaļu pasniedz ar sviestu. Pēc garšas pārkaisīt ar svaigi maltiem pipariem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni