Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Svaiga pasta ar dārzeņu mērci un vītinātu cūkgaļu

Sastāvdaļas
  • 1 baklažāns
  • 1 cukini
  • 1 sīpols
  • 250g svaiga pasta
  • 400g konservēti tomāti
  • 75g vītināta cūkgaļa
  • 200g siers Parmezāns
  • 1/4 tējk. kaltēta raudene
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1/4 tējk. kaltēta raudene
  • 1/4 tējk. kaltēts timiāns
  • sāls, pipari
Makaronu cienītājiem viennozīmīgi jāizmēģina šī recepte. Vienkārši pagatavot - grūti aizmirst!

Pagatavošana 3 porcijas

1
Pastu novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecināt, atstājot mazliet mērcei.
2
Sīpolus un ķiplokus nomizo un smalki sakapā. Baklažānu sagriež kubiņos, pārliek bļodā, pārkaisa ar sāli un atstāj uz 10 min. Cukini sagriež tādos pašos kubiņos kā baklažānu. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus. Pievieno baklažānus un cukini un apcep arī tos. Pievieno konservētus tomātus, timiānu, raudeni un sautē 5 min. Pievienot sieru un ķiplokus, apmaisa un sautē, kamēr siers izkūst. Uguni izslēdz un mērcē iejauc pastu.
3
Pastu pasniedz porcijas šķivjos, dekorējot ar vītinātu gaļu un rīvētu sieru.

Pievienot komentāru

Pastas