Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svaigie zaļie salāti ar viegli ceptiem grauzdiņiem

Sastāvdaļas
  • zaļie salāti
  • zaļie loki
  • 150g krējums
  • 100g turku/grieķu jogurts
  • 1 tējk. franču sinepes
  • 1 ēd.k. citronu sula
  • 1 ēd.k. baltvīna etiķis
  • 4 maizes šķēles
  • sviests
  • sāls, pipari
Par cik salāti ir lielisks C vitamīna un minerālvielu avots, tos vajadzētu lietot uzturā vismaz vienu vai divas reizes dienā. Tāpēc piedāvājam vēl vienu vienkāršu, bet gardu salātu pagatavošanas veidu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Maizes šķēles apziest ar sviestu no abām pusēm un apcept pannā vai uz grila un tad sagriezt mazos kubiņos.
2
Nelielā blodiņā sajaukt kopā krējumu, jogurtu, sinepes, citrona sulu un etiķi. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
3
Zaļos salātus noskalot, apžāvēt un saplūkāt ar rokām. Lokus sagriezt smalkāk. Pārlikt visu bļodā, pievienot mērci un apmaisīt. Pārkaisīt ar grauzdiņiem un uzreiz pasniegt.

Pievienot komentāru

Salāti