Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tītara filejas cīsiņi ar bumbieriem

Sastāvdaļas
  • 8 tītara filejas cīsiņi
  • 4 bumbieri
  • 1 / 4 gl. ekstra virgin olīveļļa
  • 2 ēd.k. citrona sulas
  • 1 ēd.k. Dižonas sinepju
  • 1 tējk. sāls
  • svaigi malti pipari
Šī ir īpaša recepte. Šo ēdienu ir iecienījusiMonako princese Stefānija! Tas princesei atgādina par laiku, kad pusaudzes gados Stefānija devās uz Parīzi studēt dizainu. Tieši kādā Parīzes krodziņā Stefānija nobaudījusi šo ēdienu pirmo reizi. Šad tad princese atceroties studijas laikus, pagatavo sev šo ēdienu. Nogaršojiet arī jūs!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sinepes sajaukt ar citrona sulu. Pakāpeniski pievienot eļļu un lēnam putot, līdz veidojas vienmērīga emulsija. Pievienot salu un piparus pēc garšas.
2
Bumbierus nomazgāt, sagriezt gareniski 4-6 daļās, iztīrīt sēklas. Apsmērēt bumbierus ar iepriekš pagatavoto mērci. Desiņas sadurstīt ar zobu bakstāmo kociņu un liek uz uzkarsēta grila cepties līdz gatavībai apm. 12 min, ik pa brīdim apgrozot. Tajā pašā laikā un grila liek bumbieru šķēlītes un cep 4-5 min no katras puses, ik pa brīdim apgrozot.
3
Desiņas un bumbierus kārto uz šķīvja. Pasniedz ar sinepju mērci un dārzeņu čātņiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni