Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tītara filejas kebabi ar dārzeņu salātiem

Sastāvdaļas
  • 600g tītara fileja
  • 200g puravs
  • 200g sarkans kāposts
  • 3 burkāni
  • 4 ēd.k. sojas mērce
  • 2 laimi
  • 3 ēd.k. šķidrs medus
  • 1 ēd.k. sausais timiāns
Atšķirībā no citu mājputnu gaļas, tītara gaļas sastāvā ir daudz fosfora. Ir maz tauku, tāpēc tā ideāli piemērota tiem, kam aktuālas problēmas ar lieko svaru. 100 gramos ir 197 kilokalorijas.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Tītara fileju sagriezt garās strēmelītēs. Bļodā sajaukt 2 ēd.k. sojas mērci, 2 ēd.k. medu, svaigi spiestu 1 laima sulu un sauso timānu. Šajā marinādē iejaukt tītara gaļu un nolikt marinēties uz 2-3 st., ik pa brīdim apmaisot.
2
Tītara fileju uzdurt uz koka iesmiņiem un cept uzkarsētā grilpannā līdz gatavībai, apm. 15 min.
3
Burkānus notīrīt un sagriezt garās strēmelītēs. Tāpat sagriezt sarkano kāpostu. Puravu sagriezt ripiņās. Visus dārzeņus sajaukt kopā ar mērci, kuru pagatavo no atlikušā medus, sojas mērces un svaigi spiestas laima sulas.
4
Kebabus pasniedz ar salātiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni