Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tītaru siržu sautējums

Sastāvdaļas
  • 1 kg tītaru sirdis
  • 2-3 burkāni
  • 1-2 sīpoli
  • sāls un svaigi malti pipari
  • 2-3 ēd.k. eļļas
Tītara gaļa,satur daudz olbaltumvielu, vitamīnu un minerālvielu. Gaļa satur maz tauku, tā ir viegli pagatavojama, jo tās struktūra ir gludšķiedraina. Tītara gaļa neizraisa alerģiskas reakcijas un ir ieteicama mazu bērnu ēdienkartē.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Burkānus notīrīt un sagriezt palielās ripiņās. Sīpolus nomizot un sagriezt gredzenos. Katliņā ar biezu dibenu uzkarsēt eļļu un apcept burkānus apm. 5 min. Pievienot sīpolus un cept kopā vēl 5 min. Pievienot sirdis un cept vēl 5 minūtes. Pārliet ar ūdeni, pievienot sāli un svaigi maltus piparus, apsegt ar vaku un sautēt minūtes 30-40, kamēr sidris ir mīkstas.
Pasniegt ar buljonu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni