Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Stuffed tomatoes with cheese. Shallow DOF, selective focus .

Tomāti pildīti ar brinzu

Sastāvdaļas
  • 8 lieli tomāti
  • 300g Brinzas vai Mālpils siers
  • pa pus-tējkarotei timiāna, rozmarīna un oregano olīveļļa
  • svaigi malti melnie pipari
Vēl viena lieliska uzkoda, kura ne tikai labi garšo, bet arī kārdinoši izskatās.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Brinzu pārlej ar vārošu ūdeni un atstāj atdzist ūdenī - tas ir jādara, ja brinza ir pārāk sāļa. Ja garšo sāļāks, tad šī manipulācija nav jobligāta. Sieru sagriez apmēram 1 cm lielos kubiņos. Sieru sajauc ar garšvielām un eļļu, pārkaisi ar pipariem.
2
Tomātiem nogriez augšiņas, lai veidojas "vāciņi' un ar tējkaroti izgreb iekšpusi tukšu. Piepildi tomātus ar brinzas siera pildījumu, uzliec vāciņus atpakaļ un cep apmēram 10 minūtes uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādos.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni