Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Tomato sauce (jam) with parsley and garlic in glass jar, selective focus

Tomātu mērce ar āboliem

Sastāvdaļas
  • 4 kg tomāti
  • 1 kg paprika
  • 1kg āboli
  • 1kg burkāni
  • čili pipari
  • sīpoli, ķiploki
Šī mērce lieliski papildinās jebkuru ēdienu kurš gatavots uz grila, turklāt āboli piešķir mērcei īpašu noti. Nobaudiet!

Pagatavošana

1
Dārzeņus sagriezt smalkāk. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus. Tad pievienot pārējos dārzeņus un uzkarsēt. Uz nelielas uguns vārīt 30-40 min. Ja pietrūkst šķidrums, var pievienot mazliet ūdens. Vēl siltu mērci sablendēt vai izmalt caur gaļas maļamo mašīnu, pievienot pēc garšas sāli.
2
Mērci pildīt tīrās sterilizētās burkās un aizvākot. Glabāt vēsā vietā.

Pievienot komentāru

Grilam