Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Salad from fresh organic yellow and red tomatoes with ancovy and onion

Tomātu salāti ar anšoviem

Sastāvdaļas
  • dažādu šķirņu tomāti
  • baziliks
  • anšovi
  • ķiploki
  • olīveļļa
  • balzamiko etiķis
Vasara - tomātu sezona, īstais laiks izmēģināt dažādas receptes ar šiem lieliskajiem dārzeņiem.

Pagatavošana

1
Ķiplokus nomizo un liek katliņā ar ūdeni vārīties. Tikko ūdens sāk vārīties, tā noliet un atkal uzliet aukstu ūdeni un atkal uzvārīt, atkal noliet un vel vienu reizi uzliet ūdenu aukstu un uzvārīt, bet šoreiz vārīt, kamēr ķiploki kļūst mīksti.Tad ķiplokus sašķaida putriņā ar 1/4 krūzes ūdens. Šo mērci uzliet uz šķīvja un sakārtot daiviņās sagrieztus tomātus, baziliku un anšovus. Pārliet ar olīveļļu un balzamiko etiķi.

Pievienot komentāru

Salāti