Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
A glass of fresh strawberry and tomato gazpacho (cold soup). Selective focus

Tomātu-zemeņu aukstā zupa

Sastāvdaļas
  • 450 g tomāti
  • 450 g zemenes
  • 1/2 sīpols
  • 1/2 čili pipars
  • 3/4 glāze vistas vai dārzeņu buljons
  • 1/4 glāze olīveļļa
  • 2-4 ēd.k. sarkanais vīna etiķis
  • 3 daiviņas ķiploks
  • 1,5 ēd.k. sāls
  • parmezāns
  • kinza
Lieliska aukstā zupa karstam laikam.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Zemenes nomazgā, attīra no kātiņiem un sagriež uz pusēm. Tomātus nomazgā, attīra no kātiņiem un sagriež šķēlēs. Sīpolus nomizo un sasmalcina kopā ar ķiplokiem un zaļumiem. Visas sastāvdaļas sablendē līdz viendabīgai masai.
2
Efektīgi šī zupa izskatās salieta glāzēs un dekorēta ar zemenēm un rīvētu parmezānu.

Pievienot komentāru

Zupas