Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Tūtiņas ar cāļa girosu un sieru

Sastāvdaļas
  • 1 iep. cāļa giross
  • 180g kausēts siers
  • 175g Holandes tipa siers
  • 200g konservēti ananāsi
  • 50g tomātu mērce
  • 500g kārtainā bezrauga mīkla
Dažreiz apskatoties uz lietām no jauna var atklāt daudz interesanta. Teorētiski, nekā jauna jau nav - mīkla, gaļa, siers, tomātu mērce....pica kā pica... Bet nevajag steigties! Kūpināts giross, ananāss, divi siera veidi un savādāka pasniegšana - oriģināls ēdiens gatavs! Labu apetīti! Skatīties pagatavošanas video

Pagatavošana 10 porcijas

1
Mīklu atlaidina. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2
Cāļa girosu sagriež kubiņos. Ananāsus sagriež mazākos gabalos. Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves.
3
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Uz papīra izklāj mīklu un sagriež kvadrātos. Katru kvadrātu iesmērē ar kausētu sieru un tomātu mērci. Pa virsu kārto girosu, ananāsus un pārkaisa ar sieru. No mīklas veido tūtiņas, aizlipinot malas aukšpusē. Pa virsu vēlreiz pārkaisa ar sieru.
4
Cep cepeškrāsnī 20-25 min.

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi