Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Upes forele ar spinātiem un sieru

Sastāvdaļas
  • 2 upes foreles (netīrītas)
  • 100g spinātu
  • 200g mīksta siera
  • 2 ēd.k. mārrutku
  • 2 olas
  • sāls
Vēlaties dāvāt garšu baudījumu sev un saviem mīļajiem ? Bet uz restorānu doties īsti nav vēlmes? Pagatavojiet restorāna cienīgu maltīti savās mājās! Tas nemaz nav sarežģīti, toties jūsu centienus novērtēs pat visprasīgākais gardēdis.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Foreles notīrīt no zvīņām un izgriezt žaunas. Foreli iegriezt gar augšējo spuru, atstājot galvu un asti, izgriezt ar nazi vai šķērēm asaku. Caur muguru iztīrīt iekšas un kārtīgi izskalot.
2
Spinātus noskalot, ar dvielīti nosusināt un smalki sakapāt. Olas uzputot līdz gaišām putām. Turpinot putot pievienot sieru. Masu sajaukt ar spinātiem un mārrutkiem, pēc garšas pievienot sāli.
3
Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru vai folliju un uzlikt zivis ar vēderu uz leju. Piepildīt foreles ar siera-spinātu masu. Katru zivi ietīt follijā vai cepamā papīrā un cept iepriekš uzkarsētā līdz 180 grādiem krāsnī apm. 20 min.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni