Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vasarīgie vistas salāti ar avenēm

Sastāvdaļas
  • 1 iep. šķiņķi bez kaula pikantajā austrumu marinādē
  • 200g salātlapas
  • 100g avenes
  • 100g bekons
  • 150g tomāti
  • 50g rivēts siers Parmezāns
  • Mērcei:
  • 150g skābs krējums
  • 1 ēd.k. Dižonas sinepes
  • 1 ēd.k. avenes
  • sāls, pipari
Kāds pavārs, nogaršojot šos salātus, būtu iesaucies: "Kas var būt labāks par šo!?" Un te nu nav ko piebilst, lieliski salāti. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Bekonu apgrauzdē uz sausas pannas, sagriež mazākos gabalos.
2
Vistas gaļu grilē vai cep uz pannas. Atdzesē un sagriež strēmelītēs.
3
Pagatavo mērci. Avenes saspaida ar dakšu, pievieno krējumam. Pievieno arī sinepes, sāli un svaigi maltus piparus, samaisa.
4
Salātlapas noskalo, notecina lieko ūdeni un kārto traukā. Pa virsu liek vistas gaļu, bekonu, svaigas avenes, sagrieztus tomātus. Pārkaisa ar sieru.
5
Pasniedz pārlejot ar mērci.

Pievienot komentāru

Salāti