Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Veģetārie burgeri ar kuksusu

Sastāvdaļas
  • 200g kuskus
  • 120g kabacis
  • 2 olas
  • 2 ēd.k. tomātu-bazilika mērce Pesto Rosso
  • 2 ēd.k. pilngraudu milti
  • 4 burgeru bulciņas
  • 8 siera šķēles
  • 2 tomāti
  • 4 salātu lapas
  • Mērcei:
  • 150g turku/grieķu jogurts
  • 2 ed.k. tomātu-bazilika mērce Pesto Rosso
  • zaļumi
  • sāls, pipari
Daudzu gaļēdāju vidū valda maldīgs viedoklis, ka veģetārieši ēd negaršīgi un vienveidīgi. Tā tas nav. Izmēģinot šo veģetāro burgeru recepti, piekritīsiet - arī veģetārisma piekritēji ēd garšīgi!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kuksusu pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Kabaci sarīvēt uz dārzeņu rīves. Olas uzputot, pievienot kuskusu, kabaci, tomātu-bazilika mērci, miltus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. No šīs masas izvedot 4 palielus plācenīšus.Pannā uzkarsēt eļļu un apcept no abām pusēm.
2
Jogurtu sajaukt ar zaļumiem un mērci, pievienot pēc garšas sāli.
3
Bulciņas sagriezt uz pusēm un apgauzdēt. Bulciņas apakšu apsmērēt ar jogurta mērci, uzlikt salātu lapu, kuskusa plāceni, siera šķēles un tomātu šķēles. Apsegt ar otru maizītes daļu.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi