Viltotais zaķis

Viltotais zaķis

Kāpēc tieši “viltotais”? Domājam, ka skaidru atbildi sniegt nevarēs neviens. Ir minējumi un arī 20-30-to gadu pavārgramatās atrodamas dažādas “Viltotā zaķa” pagatavošanas versijas, taču skaidrojuma par nosaukumu nevienā no tām nav. Tad nu samierināsimies ar tradicionālo skaidrojumu – ēdiena pagatavošanā tiek izmantota liellopu, nevis zaķa gaļa un pasniedzot tas netieši tiek paziņots. 🙂 Katrā ziņā, tas ir garšīgi!

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!

Draugiem.lv pase


Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: