Viltotais zaķis

Viltotais zaķis

Kāpēc tieši “viltotais”? Domājam, ka skaidru atbildi sniegt nevarēs neviens. Ir minējumi un arī 20-30-to gadu pavārgramatās atrodamas dažādas “Viltotā zaķa” pagatavošanas versijas, taču skaidrojuma par nosaukumu nevienā no tām nav. Tad nu samierināsimies ar tradicionālo skaidrojumu – ēdiena pagatavošanā tiek izmantota liellopu, nevis zaķa gaļa un pasniedzot tas netieši tiek paziņots. :) Katrā ziņā, tas ir garšīgi!

Receptes vērtējums

  • (0 /5)
  • (0 novērtējuši)

Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī: