Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vista apelsīnu marinādē

Sastāvdaļas
  • 1 vista (apm. 1,2 kg)
  • 2 apelsīni
  • 3 ēd.k. sinepes ar graudiņiem
  • 3 ēd.k. medus
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Vista apelsīnos skan mazliet neierasti, bet pēc garšas tas ir debešķīgi!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistu noskalot, apžāvēt. Apelsīnus sagriezt ripiņās. Sajaukt kopā medu, sinepes, sāli un piparus. Ar šo marinādi apsmērēt vistu. Vistu aplikt ar aplesīnu ripiņām un likt ledusskapī marinēties uz 2-3 stundām.
2
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Karstumizturīgā formā ielikt apakšā aplesīnus no vistas. Pa virsu uz apelsīnu šķēlītēm uzlikt vistu un cept 40-50 minūtes, kamēr vista ir gatava. Ik pa brīdim vistu apliet ar sulu, kas izdalās.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni