Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vista ar dārzeņu salātiem

Sastāvdaļas
  • Salātiem:
  • 300g svaigs gurķis
  • 300g burkāni
  • 20g zaļie loki
  • 1 ēd.k. sezama eļļa
  • 1/4 laima sula
  • 20g kinza
  • Vista:
  • 1 kg vistas stilbiņi
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēd.k. saldā paprika
  • 1/2 ēd.k. kurkuma
  • 1/2 ēd.k. ingvera pulvers
  • Mērcei:
  • 100g zemesriekstu sviests
  • 100ml sojas mērce
  • 1 ēd.k. rīsu etiķis
  • 1 ēd.k. sezama eļļa
  • 1 ēd.k. cukurs
  • 1 sarkans čili
Filmas "Bonija un Klaids" režisors Arturs Penns Boniju Pārkeri un Klaidu Barovu, banku aplaupītājus, kas darbojās ASV centrālajā daļā, Lielās depresijas laikos atdzīvināja uz kino ekrāniem. Savukārt, mēs piedāvājam jums pagatavot vistu tā, kā to bija iecienījis šīs leģendārās filmas radītājs.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Stilbiņus ielikt bļodā, pievienot garšvielas, smalki sakapātu ķiploku, eļļu un marinēt apm. 1 st.
Uzkarsēt pannā eļļu un izcept vistu.
2
Visas mērces sastāvdaļas sablendēt, līdz masa ir viendabīga.
3
Gurķus un burkānus sagriezt plānās strēmelītēs. Pievienot laima sulu, sezama eļļu, smalki sakapātu kinzu un lokus, samaisīt.
4
Vistu pasniedz ar salātiem un mērci.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni