Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Chicken stew with pepper, selective focus

Vista ungāru gaumē

Sastāvdaļas
  • 1 vista (apm. 1kg 300g)
  • 2 sīpoli
  • 3 paprikas dažādās krāsās
  • 4-5 tomāti (var būt dažādās krāsās)
  • 300g tomāti savā sulā
  • 2 timiāna zariņi
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Gulašs nebūt nav vienīgais ungāru virtuvi raksturojošais ēdiens.Tradicionālie ungāru ēdieni ir garšīgi, daudzveidīgi un garšvielām bagāti. Ungāri ir gaļas ēdāju tauta, un viņi prot ļoti labi pagatavot gaļu. Tāpēc šodien piedāvājam vistas pagatavošanas recepti un protams neiztikt bez ungāriem tik tradicionalās paprikas.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistu sagriezt porcijas gabalos, Pannā uzkrsēt eļļu un apcept tajā vistu no visām pusēm apm. 20 minūtes.
2
Sīpolus sagriezt gredzenos. Ķiplokus notīrīt un saspiest ar naža plato galu. Tomātus sagriezt palielos kubiņos. Papriku iztīrīt un sagriezt palielos gabalos. Vistu pārlikt karstumizturīgā traukā. Tajā pašā pannā apcept sīpolus un ķiplokus, cept 5 min. Pievienot tomātus un cept vēl 5 min. Pievienot tomātus savā sulā, timiāna lapiņas, sāli un piparus un sautēt vēl 5 min. Ar šo mēŗci pārliet vistu un sautēt iepriekš uzkrsētā krāsnī apēram 40 minūtes, kamēr vista ir gatava.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni