Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Chicken crumbed breast with lemon, selective focus

Vistas fileja ar kļavu sīrupu un riekstiem

Sastāvdaļas
  • 4 vistas filejas
  • 1/2 gl. sadrupināti rieksti
  • 1/2 gl. rīvmaize
  • sāls, pipari
  • 3 ēd.k. kļavu sīrups
  • 1 ēd.k. franču sinepes
Lazdu rieksts satur daudzas barības vielas. Šo riekstu tikai 100 gramu ikdienas lietošana pilnībā apmierina cilvēka organisma prasības pēc augstvērtīgām olbaltumvielām. Bez tam, tie satur vielas, kas nepieciešamas organismam lai attīrītos no sārņiem. Iespējams, šie fakti ir pietiekams iemesls, lai šī ēdiena pagatavošanai iegādātos tieši lazdu riekstus?!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Cpeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
Riekstus apcept uz sausas pannas apm. 5 min, pārlikt uz šķivja un pilnībā atdzesēt. Jau atdzesētus riekstus sasmalcināt kafijas dzirnaviņās vai blenderī. Pievieno rīvmaizi, sāli un svaigi maltus piparus un samaisīt. Pārbērt tīrā šķīvī.

Kļavu sīrupu atsevišķā bļodiņā sajaukt ar sinepēm. Vistas filejas vispirms apviļā šķidrā maisīumā, tad sausā un sakāŗto uz cepešpannas, kas iepriekš izklāta ar cepamo paprīru. Cep 18-20 minūtes, vai līdz vistas filejas ir gatavas.
2
Nedaudz atdzesē un tad sagriež.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni