Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas fileja ar siera cepurīti

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 400g konservēti tomāti
  • 250g siers Mozzarella
  • 100g rīvēts Parmezāna siers
  • 100g svaigi spināti
  • 200g rīvmaize
  • 2 olas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1/2 sīpols
  • 1/2 kaltēts baziliks
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
Siers un vista, jā. Šie divi produkti tik lieliski sader, ka katrai saimniecei ir zināma kāda recepte ar šiem produktiem. Piedāvājam vēl vienu variāciju par tēmu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas fileju sagriež šķērsām 2-3 daļās, lai veidojas plānas loksnes kā karbonādes. Kārtīgi izklapē.
2
Vienā bļodā rīvmaizi sajauc ar rīvētu Parmezāna sieru, otrā bļodā ar dakšu uzputo olas. Izklapētas vistas filejas vispirms iemērc olā, tad apviļā rīvmaizē un cep uzkarsētā eļļā līdz gaļa gatava.
3
Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Lielā pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst zeltaini. Pievieno sasmalcinātus tomātus ar visu sulu, baziliku, spinātus, sāli pēc garšas un apmaisa. Pa virsu kārto vistas filejas. Uz vistas filejām liek ar rokām saplūkātu sieru Mozzarella, apsedz ar vāku un sautē līdz siers izkusis.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni