Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas fileja ar vīnogām

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 100g vīnogas (tumšās vai gaišās)
  • 50 ml Muskatel vīna
  • 1 sīpols
  • olīveļļa
  • rozmarīns
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Vistas gaļa ir viens no populārākajiem ēdieniem mūsu platuma grādos. Pa iemeslu tam kalpo gan pieejamā cena, garšas īpašības un daudzveidīgās pagatavošanas iespējas.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Sīpolu smalki sakapāt un apcept olīveļļā uz vidēji lielas uguns. Pievienot vīnogas (var sagriezt uz pusēm). Samazināt uguni līdz minimumam. Atsevišķi apcept vistas filejas, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
2
Apceptu gaļu pārlikt pannā pie vīnogām un pārliet ar vīnu. Vīnu var aizstāt ar vīnogu sulu. Palielināt uguni un iztvaicēt vīnu. Pievienot rozmarīnu, apsegt ar vāku un cept līdz gaļa gatava.
3
Avots - cuinera-catala.livejournal.com

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni