Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas fileja garšvielu mērcē

Sastāvdaļas
  • 500g vistas fileja
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 ēd.k. Balzamiko
  • 1-2 krustnagliņas
  • 1 tējk. malts kanēlis
  • 1 ēd.k. hmeli-suneli
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
Uztura speciālisti atzinuši, ka tieši vistas fileja ir labākā izvēle izvēloties vistas produkciju. Tai ir augsta uzturvērtība, bet zems kaloriju daudzums. Tad nu piedāvājam vēl vienu vistas filejas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Vistas fileju noskalot, nosusināt un sagriezt kubiņos. Sīpolu un ķiplokus sagriezt smalkos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot vistas fileju un apcept arī to. Pievienot garšvielas, Balzamiko, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, apmaisīt. Pārliet ar 1 gl. ūdens un sautēt, līdz vista ir gatava.
2
Pasniedz ar rīsiem, griķiem vai kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni