Vistas filejas ar sieru un rīvmaizi
Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 400g sasmalcināti konservēti tomāti
- 200g labi kūstošs siers (šķēlēs)
- 120g rīvmaize
- 3 ķiploka daiviņas
Tikai piecas sastāvdaļas un burtiski 5 minūtes, lai pagatavotu. Pārējo izdarīs cepeškrāsns, bet tu pa šo laiku vari paspēt paveikt citas neatliekamas lietas šajās svētku dienās. Lai labi garšo!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Vistas filejas noskalo zem tekoša ūdens, nosusina. Konservētus tomātus sajauc ar sasmalcinātiem ķiplokiem.
2
Karstumizturīgā formā ieliek vistas filejas. Pa virsu pārlej tomātu mērci un pilnībā nosedz ar sieru. Pārkaisa ar rīvmaizi. Cep cepeškrāsnī 35-40 minūtes.
3
Pasniedz uzreiz.