Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas gaļas salāti ar dārzeņiem un nūdelēm

Sastāvdaļas
  • 3 vistas filejas
  • 150g nūdeles Soba
  • 1 burkāns
  • 1 sarkana paprika
  • 1/2 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 2 ē.k. sojas mērce
  • 2 ēd.k.saldā čili mērce
  • 1 ēd.k. sezama eļļa
  • 1 ēd.k. viegli grauzdētas sezama sēkliņas
  • 1 ēd.k. austeru mērce
  • 1 ēd.k. rīsu etiķis
  • 1 ēd.k, citrona sula
Nu arī mūsu platuma grādos iecienīti kļuvuši austrumu ēdieni, woki,nūdeles utt. Un tas arī ir saprotams. Austrumu ēdieni ir vienkārši pagatavojami, aromatiski, sātīgi un ļoti garšīgi. Te vēl viena recepte no šīs sērijas.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas fileju sagriež strēmelītēs un iemarinē. Marinādei - 2 ķiploka daiviņas smalki sakapā, pievieno saldo čili mērci, sojas mērci un citrona sulu, samaisa. Noliek vistas fileju uz 30 min. marinēties.
Nūdeles novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ūdeni notecina.
2
Burkānu nomizo un sagriež salmiņos. Papriku sagriež uz pusēm, izņem sēklas un arī sagriež salmiņos. Atlikušo ķiploka daiviņu un sīpolu smalki sakapā. Lielā pannā uzkarsē sezama eļļu un ātri tajā apcep vistas fileju (marinādi nelej ārā, tā noderēs). Pievieno sīpolus un ķiplokus un cep 2 minūtes. Pievieno burkānus, papriku un cep vēl 5-6 min. Pievieno nūdeles un atlikto marinādi un cep vēl 1 min. Pannu noņemt no uguns.
3
Salātos iejauc sezama sēkliņas, austeru mērci un nekavējoties pasniedz.

Pievienot komentāru

Pastas