Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas kebabi

Sastāvdaļas
  • 4 vistas filejas
  • Marinādei:
  • 250ml grieķu/turku jogurts
  • 1 sīpols
  • 1 citrons
  • 2 ķiploka daiviņas
  • timiāns
  • pētersīļi
  • sāls, pipari
Grilēta gaļa, zivis un jūras produkti - vasarā ēdienu uz grila gatavojam bieži. Tieši šī iemesla dēļ piedāvājam vēl vienu recepti, kura noderēs grila ēdienkartes dažādošanai. Lai karstas ogles!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Lielā bļodā sajaukt jogurtu, smalki sakapātus sīpolus, ķiplokus, timiānu, pētersīļus, rīvētu citorna miziņu un svaigi spiestu citrona sulu. Vistas fileju sagriezt strēmeltītēs un iemarinēt uz 3-4 stundām istabas temperatūrā vai uz visu nakti ledusskapī.
2
Uzkarsēt ogles. Vistas gabaliņus uzdurt uz iesmiem un cept 5-6 minūtes no katras puses vai līdz gaļa kļūst zeltīti brūna.
3
Pasniedz siltus.
4

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni