Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas sautējums ar sēnēm un ābolu sidru

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 150g svaigi šampinjoni
  • 200ml ābolu sidrs (var aizvietot ar ābolu sulu)
  • 100ml saldais krējums
  • 2 šalotes sīpoli
  • 2 anšovu filejas
  • 1/2 citrona rīvēta miziņa
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • pētersīļi
  • sāls, pipari
Vistas fileja ir ļoti iecienīts produkts ne tikai tās garšu īpašību dēļ, bet arī faktam, ka tai ir augsta uzturvērtība un zems kaloriju daudzums. Kas tuvojoties pludales sezonai nav mazsvarīgs fakts...

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolus sagriezt mazos kubiņos. Vistas filejas sagriezt nelielos gabaliņos. Sēnes sagriezt šķēlītēs.
2
Pannā uzkarsēt olīveļļu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot vistas gaļu un cept vēl 5 min. Pievienot anšova filejas, sidru un sautēt apm. 10 min. Pievienot sēnes, citrona miziņu, iemaisīt saldo krējumu, apmaisīt un 2-3 min. karsēt. Uguni izslēgt, pievienot smalki sakapātus pētersīļus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
3
Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni