Vistas stienīši ar kokosriestu skaidiņām
Sastāvdaļas
- 500g vistas fileja
- 1 kokosrieksts
- 2 olas
- saldā čili mērce
Vairumam cilvēku kokosriekstu skaidiņas asociējas ar piedevu pie cepumiem un citiem saldumiem. Taču tie ir maldi. Izmēģiniet šo recepti un piekritīsiet - kokosriekstu skaidiņas lieliski papildina arī vistas gaļas ēdienus!
Pagatavošana 6 porcijas
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru
2
Vistas filejas sagriež garās strēmelītēs, var uzreiz ņemt mazās vistas filejas.
3
No koksrieksta notecina šķidrumu, atdala mīkstumu.
Olas uzputo ar notecināto šķidrumu. Mīkstumu sarīvē skaidiņās uz dārzeņu rīves.
4
Vistas gabaliņus vispirms iemērc olas maisījumā, tad kokosa skaidiņās. Sagatavotās filejas kārto uz cepešpannas un cep apm. 15 min, līdz vista ir gatava.
5
Pasniedz ar saldo čili mērci.