Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Vistu iesmiņi

Sastāvdaļas
  • 4 vistas filejas
  • 1 ēd.k. augu eļļas cepšanai
  • 4 ēd.k. sezama eļļas
  • 2 ēd.k. šķidrā medus
  • 1 laima sula
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 2 ēd.k. sezama sēklas
Šī ir ļoti vienkārša, ātri pagatavojama recepte.

Pagatavošana

1
Vistas fileju nomazgāt, nosusināt un sagriezt strēmelītēs. Ķiplokus sasmalcināt. Bļodā sajaukt sezama eļļu, medu, laima sulu, ķiplokus un sāli. Samaisīt marinādi ar vistas filejas strēmelītēm un ielikt ledusskapī uz 1-2 stundām iemarinēties i ik pa brīdim samaisīt.
2
Strēmelītes uzdur uz iesmiem tādos kā "vilnīšos". Apbērt ar sezama sēklām. Pannā uzkarsēt eļļu un cept fileju apmēram 10 min visu laiku grozot.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni