Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistu sirdis uz iesmiņiem

Sastāvdaļas
  • 800g vistas sirdis
  • 4 ēd.k. sojas mērce
  • 2 ēd.k. apelsīnu sula
  • 3 tējk. citrona sula
  • 2 ēd.k. augu eļļa
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • sezama sēkliņas
  • sāls, svaigi malti pipari
Ir produkti no kuriem var pagatavot dažādus gardus ēdienus un ne vienmēr tiem jābūt dārgiem. Šajā receptē gatavotas vistu sirsniņas un garšoja tās visiem ēdājiem. Nogaršojiet arī jūs!

Pagatavošana 4 porcijas

1
No katras sirds nogriezt to daļu, kur ir tauki. Pašas sirdis kārtīgi izskalot, lai nepaliek asinis. Sagatavotās sirdis pārlikt bļodā. Pagatavot marinādi - smalki sakapātu ķiploku, sojas mērci, citrona un apelsīna sulu sajaukt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Pēc izvēles var pievienot čili piparus. Ar šo marinādi pārliet vistas sirdis un uz 3-4 stundām novietot marinēties.
2
Vistas sirsniņas uzdurt uz iesmiņiem. Pannā uzkarsēt eļļu un uzcept sirsniņas, līdz tās iekšpusē vairs nav jēlas. Iesmus ar sirdīm pārlikt uz šķīvja. Pannā ieliet atlikušo marinādi, uzkarsēt un ar koka lāpstiņu nokasīt visu, kas pielipis pie pannas virsmas. Mērci pārliet trauciņā.
3
Gatavas sirsniņas pārkaisa ar apceptām sezama sēkliņām. Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem un mērci.
4
Ideja-laperla-foto.livejournal.com

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni