Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistu spārniņi ar kariju un persiku mērci

Sastāvdaļas
  • 1 kg vistu spārniņi
  • Marinādei:
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 2 ēd.k. karija pulveris
  • 4 ēd.k. sojas mērce
  • 4 ēd.k. eļļa
  • 1/2 ēd.k. Kaijenas pipari
  • Mērcei:
  • 1gl. turku/grieķu jogurts
  • 3 ēd.k. persiku sīrups
  • Tabasco mērce
  • sāls, pipari
Vienkārši pagatavojams, bet patiesi garšīgs ēdiens. Persiku sīrups vistas gaļai piešķir eksotisku toni. Šādi pagatavotus vistu spārniņus spēs novērtēt pat visprasīgākais gardēdis!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Spārniņus ielikt plastikāta traukā vai lielā bļodā. Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt un pārliet pāri spārniņiem. Uzlikt vāku vai apsegt ar pārtikas plēvi un marinēt 2-3 st. istabas temperatūrā vai arī visu nakti ledusskapī.
2
Visas mērces sastāvdaļas samaisīt, pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus. Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī.
3
Spārniņus sakārtot uz cepešpannas un cept 180 grādos līdz spārniņi kļūst zeltaini - brūni apm. 40 min.
4
Spārniņus pasniedz ar mērci.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni