Vistu spārniņi kvasa marinādē 1
Sastāvdaļas
- 1kg vistas spārniņi
- 1gl Portera kvass
- 3 ķiploka daiviņas
- 1/4 gl sojas mērce
- 2 ēd.k. medus
- 1 tējk. Dižonas sinepes
Kvalitatīvs kvass ne tikai lieliski veldzē slāpes un labi garšo, bet arī noder kā sastāvdaļa citu ēdienu pagatavošanā. Šoreiz marinēsim vistu spārniņus!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Bļodā liek sinepes, medu, sojas mērci un sasmalcinātus ķiplokus, kārtīgi samaisa. Šajā marinādē liek vistas spārniņus un pārlej ar kvasu. Liek marinēties uz 2-3 stundām istabas temperatūrā vai arī ledusskāpī uz 6 stundām.
2
Cep kā ierasts uz grila vai grila pannas līdz spārniņi ir gatavi.
1 komentārs