Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistu stilbiņi rīvmaizes apvalkā

Sastāvdaļas
  • 24 vistu stilbiņi
  • 1 gl. rīvmaizes
  • 2 ēd.k. sausā oregano
  • 1 tējk. sinepju pulvera
  • 1 tejk. sarkanās paprikas
  • 1/4 tejk. čili piparu (bērniem iztiekam bez)
  • 30g sviesta
  • sāls, pipari pēc garšas
  • &nbsp
  • Marinādei:
  • 1 gl dabīga jogurta vai majonēzes
  • 2 ēd.k. citrona sulas
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1/4 tejk. čili piparu
Šādi pagatavotas kājiņas ļoti ērti pasniegt kādā saviesīgā pasākumā kā uzkodu vaibērnu pasākumos. Mūsu bērniem ļoti patīk ēst ar rokām. Tikai šajā gadījuma ir jābūt ļoti uzmanīgam ar uzkodas asumu. Un vel - jo slaidākas būs kājiņas, jo labāk. Tā tomēr ir uzkoda!

Pagatavošana 10 porcijas

1
Marinādei visas sastāvdaļas sajaukt kopā lielā bļodā un iemarinēt tajā vistu stilbiņus. Atstāt uz visu nakti marinēties.
2
Dziļā šķīvī sajaukt kopā rīvmaizi, oregano, sinepju pulveri, sāli un piparus. Katru stilbiņu nokratīt no marinādes un apviļāt no visām pusēm rīvmaizes maisījumā.
3
Cepamo formu izklāt ar folliju vai cepamo papīru, iesmērēt ar sviestu. Izlikt stilbiņus formā forma un cept cepeškrāsnī 200 grādos līdz gatavībai apm. 30-40 min, atkarībā no stilbiņu izmēra.
4
Pasniegt siltus.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni