Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Chicken salad with celery and apple, selective focus

Zaļie salāti ar vistu, āboliem un sidru

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 4 selerijas kāti
  • 2 skābi āboli
  • 1 iep. salātu mix
  • 50g krējums
  • 2 ēd.k. ābolu sidrs
  • 2 ēd.k. franču sinepes
  • sāls, pipari
  • Marinādei:
  • 300ml ābolu sidrs
  • garšvielas
Recepte no franču virtuves apcirkņiem. Kaut-kas ļoti līdzīgs Valdorfa salātiem.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pagatavot marinādi. Bļodā sajaukt sidru un savas iecienītās garšvielas (tas var būt arī gatavais maizījums). Iemarinēt vistas filejas uz 2 stundām. Pēc 2 stundām vistas filejas uzgrilēt vai izcept cepeškrāsnī (apm. 30 min.).
2
Ābolus noamzgāt, izgriezt serdi un sagriezt plānās šķēlītēs. Selerijas sagreizt šķēlītēs. Lielā bļodā sajaukt kopā salātu lapas, ābolus un selerijas. Vistas filejas sagriezt šķēlēs.
3
Pagatavot mērci. Bļodiņā sajaukt kopā krējumu, sidru un sinepes. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
4
Uz šķivjiem kārto salātu lapas ar āboliem un selerijām. Pa virsu liek gaļas šķēlītes un pārlej ar pagatavoto mērci. Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Salāti