Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Zaļie salāti ar vistu

Sastāvdaļas
  • 200g vistas giros
  • dažādas salātu lapas
  • 4 cherry tomāti
  • 2 vārītas paipalu olas
  • 1 maizes šķēle
  • 30ml olīveļļa
  • 1 tējk. etiķis
  • 1 ķiploka daiviņa
  • pētersīļi
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
Kad nav laika vai ir karsts un īpaši neko negribas gatavot, šie salāti būs pašā laikā! Ātri pagatavojami, svaigi un garšīgi - tie aizvietos jebkuras pusdienas.

Pagatavošana 1 porcijas

1
Vistas girosu sagriezt plānās šķēlītēs. Salātu lapas noskalot, apžavēt un lielākās laps pēc nepieciešamības saplūkāt ar rokām. Tomātus un olas sagriezt uz pusēm. Sajaukt salātlapas, vistas fileju, olas un tomātus.

Maizi apgrauzdēt uz sausas pannas un sagriezt kubiņos.

Mērcei eļļu sajaukt ar etiķi, pievienot smalki sakapātu ķiploku un pētersīļu zaļumus. Salātus pārliet ar mērci īsi pirms pasniegšanas un pārkaisīt ar grauzdiņiem.

Pievienot komentāru

Salāti