Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zivju zupa ar kartupeļiem

Sastāvdaļas
  • zivis (zandarts, līdaka u.c.)
  • 500g kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 2 burkāni
  • 20g pētersīļi
  • zaļumi
  • lauru lapas un smazržigie pipari
  • 20g sviests
  • sāls
Nomakšķerē, pagatavo un apēd!

Pagatavošana

1
Zivis notīra, izķidā, noskalo. No zivju galvām, astēm, asakām vāra zivju buljonu, izkāš. Buljonā liek kartupeļus, sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus, burkanus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti.
2
Zivju gabaliņus atgriež zupā.
3
Pirms pasniegšanas pievieno sviestu un sasmalcinātus pētersīļus.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni