Tadžīnas receptes

Gatavojot ēdienu tam jāpievieno šķipsniņu mīlestības, ēdamkaroti miera un tējkaroti gudrības

Tadžīna ar vistu un burkāniem

Tadžīna ar vistu un burkāniem

0 no 5 60 minūtes

Tadžina ir trauks, kuru ērti paņemt līdzi izbraucienā pie dabas krūts un iekurot nelielu ugunskuru pagatavot garšīgu maltīti sev un draugiem. Piedāvājam vēl vienu tradicionālu tadžīnas recepti. Lai labi garšo!

Aplūkot recepti

Tadžīna ar maltās gaļas bumbiņām

Tadžīna ar maltās gaļas bumbiņām

0 no 5 60 minūtes

Tadžina, jeb marokāņu sautējamais trauks, jau sen nav nekāds retumas arī mūsu platuma grādos. Tāpēc piedāvājam jums vēl vienu tadžīnas pagatavošanas recepti.

Aplūkot recepti

Tadžīna ar balto amūru

Tadžīna ar balto amūru

0 no 5 50 minūtes

Baltais amūrs – karpu dzimtas zivs. Ja garšo šāda veida zivis, šo tadžīnu jāpagatavo noteikti!

Aplūkot recepti

Tadžīna ar cūkgaļas šašliku

Tadžīna ar cūkgaļas šašliku

0 no 5 60 minūtes

Tadžīna – Marokāņu sautējamais trauks nu jau ieņēmis stabilu vietu arī Latvijas mājsaimnieču virtuvēs. Un ne velti. Paldies Marokāņiem!

Aplūkot recepti

Vistas un sālītu citronu tadžīna

Vistas un sālītu citronu tadžīna

0 no 5 45 minūtes

Tradicionāla Marokāņu tadžīna, kas tiek gatavota no vistas ar sālītiem citroniem un olīvām. Īpašu aromātu piedod kanēlis.

Aplūkot recepti

Sālīti citroni (salted lemon)

Sālīti citroni (salted lemon)

0 no 5

Šādi marinēti citroni visbiežāk tiek lietoti Marokā, kā piedeva nacionālajam ēdienam – tadžīnai. Šādā veidā var pagatavot arī apelsīnus. Citronus izmanto gatavojot rīsus un kuskusu sāls un garšvielu vietā, grilējot...

Aplūkot recepti

Tadžīna ar jēra ribiņām

Tadžīna ar jēra ribiņām

0 no 5

Vārdam “tadžīna” ir divas nozīmes. Pirmkārt, tā apzīmē marokāņu māla trauku, kurā gatavo un pasniedz ēdienus. Otrkārt, tā apzīmē jebkuru marokāņu gaļas, zivju vai dārzeņu ēdienu. Mums Latvijā šos māla...

Aplūkot recepti

Tadžīna ar vistu un baravikām

Tadžīna ar vistu un baravikām

0 no 5

Ir produkti, kuri gatavošanas procesā izveido īpašu garšas buķeti. Šoreiz tās ir baravikas un vistas gaļa. Un, protams, īpaši šīs garšas nianses jūtamas gatavojot tadžīnā.

Aplūkot recepti

Tadžīna ar ribiņām un balsamiko

Tadžīna ar ribiņām un balsamiko

0 no 5

Kārtējo reizi gribās paslavēt marokāņus par lielisku izgudrojumu – tadžīnu! Ēdiens tajā sanāk vienkārši vienreizējs! Kam vēl nav tāds trauks, rekomendējam – tadzinas.lv

Aplūkot recepti

Tadžīna ar līdaku un rabarberiem

Tadžīna ar līdaku un rabarberiem

0 no 5

Vēl viena garšīga un veselīga recepte. Vēl viens stereotips tiek lauzts – rabarberus izmanto arī otros ēdienos, pie zivīm un tas izrādās ir ļoti garšīgi. Trīs stihijas savienojas vienā ēdienā...

Aplūkot recepti

Tadžīna ar vērša cisku un kanēli

Tadžīna ar vērša cisku un kanēli

0 no 5

Šī ir Spāniju raksturojoša recepte, bet pagatavota tadžīnā. Rezultāts vienkārši pasakains. Ja jums vēl nav tadžīnas, variet izlīdzēties ar citu sautējamo trauku. Vai nu tomēr iegadāties savu tadžīnu – tadzinas.lv

Aplūkot recepti

Jērgaļas tadžīna ar olīvām un zaļajām pupiņām

Jērgaļas tadžīna ar olīvām un zaļajām pupiņām

0 no 5

Šo tadžīnu iesakām pasniegt ar Cabernet Sauvignon vai Syrah sarkanvīnu. Sarkanvīna piesātinātais aromāts neitralizēs eksotiskā ēdiena garšvielas. Ēdiena gatavošanas beigās pievienotais koriandrs ļaus ēdienu veiksmīgāk pieskaņot vīnam ar izteiktu garšaugu...

Aplūkot recepti