Nu, kam patīk mizot kartupeļus? :))
Ja nu pavisam slinkums, tad var aizvietot kartupeļus ar kartupeļu biezputru no paciņas. Bet, protams, ka garšīgāk ir ar īstiem Ezerkauliņu kartupeļiem.

Recepte:
vārīti Ezerkauliņu kartupeļi
piens;
milti;
ola;

Pildījumam:
brinza vai Feta;
krējums;
ķiploki (man bija krāsnī cepti);
pētersīļi
No kartupeļiem uztaisīt biezputru, bet mazliet biezāku, nekā parasti taisam. Pievienot olu, miltus, sāli/piparus pēc garšas.Visu kopā samaisīt viendabīgā masā.


Es klāt pasniedzu biešu mērci.


Un šo te es atradu ledusskapī :))

Uz manu jautājumu, ko lidmašīna dara ledusskapī, dēls atbildēja, ka lidmašīnīte bija nosūtīta ļoti sarežģītā uzdevumā un kad atgriezās, tai vajadzēja iestiprināties! Tāpēc viņš to esot ielicis ledusskapī, lai tā pati par sevi parūpējās, jo viņam neesot laika!
Tagad es zinu, kurš apēdis visus šokolādes sieriņus!
1 koment:
Hei, nu pamatīga kulināre izrādās esi. :) Un par kartupeļiem varu pačukstēt vienu noslēpumu - tos nevajag mizot, miza tos padara veselīgus.. Irēna
Ierakstīt komentāru