“Melu detektors” ietvaros esam testējuši gan kečupus , gan adžikas. Esam arī skaidrojuši šo piedevu izcelsmi un pētījuši dažādu tautu kulinārijas vēsturi, mēģinot noskaidrot, kura no tautām pirmā radījusi mērces, kuras mūsdienās atrodamas katrā virtuvē. Šoreiz necentīsimies salīdzināt, bet gan vēlamies padalīties ar, mūsuprāt, šīs sezonas hītu - Tanheiser Gruzīnu tomātu mērci !
Neslēpsim, esam pikantu ēdienu cienītāji. Taču ir mērces, kuras ir vienkārši asas, bez īpaša rakstura. Tanheiser Gruzīnu tomātu mērce atšķiras no ierastajām tomātu mērcēm, Tai ir īpaša, ne ar ko nesajaucama garša. Šī mērce ir gatavota no tomātu pastas un čilli pipariem. Tai ir lieliski sabalansēts sāls daudzums, skābums un asums. Gribētos šo mērci salīdzināt ar labu vīnu….(atvainojamies Kaļķa kungam, kuram šāds salīdzinājums noteikti netīk). Patiešām šī mērce ir mums īpaši iepatikusies un to par lielisku atzinuši arī grila eksperti no www.grils.lv.
Turklāt, šī mērce ir gatavota no augstākās kvalitātes izejvielām un nesatur ne mākslīgos aromātus, ne krāsvielas. Tā ir bez konservantiem, modificētām cietēm un stabilizētājiem.
Gruzīnu tomātu mērce ir ar izteikti asu garšu, kuras sastāvā ir ass čili un tradicionālās Kaukāza garšvielas. Ar patiesu prieku rekomendējam šo mērci kā piedevu grilētiem dārzeņu un gaļas ēdieniem, šašlikiem, kā arī gaļas marinēšanai.
Šim produktam piešķiram maksimālo vērtējumu - ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Pagaidām nav komentāru.