Kafejnīca kurā var izgulēties

Netālu no Tokijas, Harajuku rajonā atvērta kafejnīca, kurā apmeklētājus gaida speciāli aprīkotas zonas gulēšanai. Kafejnīcā izvietotas 10 īpašas gultas, kuras aprīkotas ar īpašu apgaismojumu un troksni slāpējošām austiņām, kas palīdzēs klientiem ātri aizmigt. Tomēr saskaņā ar kafejnīcas noteikumiem, apmeklētāji var baudīt miegu tikai divas stundas un ja ir pasūtījuši vismaz vienu ēdienu. Pirms gulētiešanas ikviens […]

Lasīt vairāk →

Dzeramais ūdens ar šampanieša garšu

Vīna nams “Abrau-Dyurso” uzsācis dzeramā ūdens ražošanu. Pārdošanā pieejams trīs veidu dzeramais ūdens - negāzēts, gāzēts un ar šampanieša garšu. Ūdens ar šampanieša garšu domāts cilvēkiem, kuri nelieto alkoholu. Jauno ūdeni var nogaršot tikai “Abrau-Dyurso” kūrorta viesnīcās un hoteļos. Tiek atzīmēts, ka šāda ūdens nepeiciešamība radās, jo ne visi kūrorta viesi lieto grādīgos dzērienus. Tagad […]

Lasīt vairāk →

Andželīna Džolija aicina ēst kukaiņus (video)

Andželina Džolija un viņas seši bērni savas vizītes laikā Kambodžā gatavoja un ēda kukaiņus. BBC sižetā, kurš bija veltīts Andželīnas atkarībām, rādīja, ka viņa māca savus bērnus ēst zirnekļus - tarantulus: “Redzat šos cietos izaugumus līdzīgus zobiem? Izņemiet šos ilkņus.” Savā intervijā Andželīna Džolija stāsta, ka viņai iegaršojās zirnekļi, skorpioni un circeņi vēl savas pirmās […]

Lasīt vairāk →

Radīts speciāls alus - lidojumiem

Pieredzējuši ceļotāji zin, ka lidmašīnā ēdiens un dzēriens var zaudēt garšu un kļūst bezgaršīgs. Hong Kongas aviokompānija Cathay Pacific piedāvā īpašu alu, kas nezaudē savu pievilcību pat 10 kilometru augstumā. Alus Betsy,radīts sarežģītos apstākļos lidmašīnas salonā. Speciālais “Lidmašīnas” alus tiks pasniegts pirmās un biznesa klases pasažieriem, kuri lidos no Honkongas uz Lielbritāniju un atpakaļ, Akcijas […]

Lasīt vairāk →

Karote pirksta formā saldumus padara vēl garšīgākus!

Britu dizaineru kompānija «Michel/Fabian», pētot galda piederumu formas ietekmi uz garšu, izstrādājuši konceptuāli jaunu galda piederumu ar nosaukumu «Goûte», kurš pastiprina desertu garšu. Izgudrotāji piedāvā nosaukt to par karoti, kaut gan tas vairāk līdzinās cilvēka pirkstam. Dakteris Andreas Fabians, viens no izgudrotājiem, pastāstīja, ka šāda karotes forma eleganti māna maņu orgānus liekot smadzenēm domāt, ka […]

Lasīt vairāk →

Starptautisks konditorejas izstrādājumu ražotājs meklē šokolādes degustātoru

Interneta dzīlēs parādījies neparasts darba piedāvājums. Starptautiska konditorejas izstrādājumu ražotājkompānija Mondelez International, piedāvā vakanci, par kuru šokolādes mīļotāji varētu tikai sapņot. Kompānija meklē šokolādes degustātoru, kura pienākumos ietilpst pilnveidot jau esošo un uzsākt pilnīgi jaunas produkcijas ražošanu visā pasaulē. Mondelez International meklē cilvēku ar maniakālu tieksmi uz saldumiem, kurš var godīgi un atklāti patiekt visu […]

Lasīt vairāk →

Lego burgeri

Filipīnu restorāna Brick Burger īpašnieks nolēma atbalstīt augošo Lego atkarības tendenci, iekļaujot sava restorāna ēdienkartē burgerus konstruktora formā. Kantainas burgeru maizītes izskatās gluži kā Lego klucīši un ir pieejamas četrās dažādās krāsās - dzeltenā, melnā, oranžā un sarkanā. Tā, piemēram, melnā burgera satāvā ar nosaukumu “Darts Veiders” ietilpst bekons, karamelizēti sīpoli, sēnes, krējums un barbekjū […]

Lasīt vairāk →

Atvērts zemūdens restorāns

Beļģijas pilsētā Briselē atvērts zemūdens restorāns ar nosaukumu “Pērle” (Pearl) , kurā viesi var baudīt omārus, fuagra un šampanieti, atrodoties 5m dziļumā. Speciāla zemūdens kapsula, kurā atrodas galdiņš ar ēdienu, atrodas īpašā baseinā NEM033. Kapsulā vienlaicīgi var pusdienot līdz 4 cilvēkiem. Lai tiktu klāt savam galdiņam, klientiem jāuzvelk daivinga tērpi. Ēdieni vispirms tiek ievietoti ūdensnecaurlaidīgos […]

Lasīt vairāk →

Radīts kruasāna un suši hibrīds

Pēdējos gados kļūst aizvien populārāka tendence apvienot pilnīgi atšķirīgus produktus vienā veselā. Tā Los Andželosas ceptuve Mr. Holmes Bakehouse izveidoja kruasāna un suši hibrīdu. Kaut arī daudzi atzīst šo japāņu un franču virtuves mistrojumu par briesmīgu, jaunais produkts radījis zināmu interesi ceptuves apmeklētāju vidū. Pildījuma vietā kruasānā ir suši ar nori, rīsiem un kūpinātu lasi, […]

Lasīt vairāk →