30. novembrī pašmāju slavenības – mūziķi, mākslinieki, sportisti un biznesa elite, pulcējās Liepājā, Tex-Mex restorānā, lai vērtētu jauno un labāko meksikāņu ēdienu piedāvājumu.
Īpaši aicinātie viesi nobaudīja un izcili novērtēja ēdienkartes prezentācijas vakariņas 5 kārtās - gan asos halapenjo poperus ar pašmāju gvakamoli, acteku zupu, brieža filejas tartaru un citus jaunumus. Atmosfēra bija izdevusies lieliska, Māris Verpakovskis ar sievu īpaši slavēja aso uzkodu – poperus, Igo pastāstīja par saviem jaunajiem radošajiem darbiem, bija ieradušies arī Porziņģa vecāki un treneris, Sergejs Zaharjins atzīmēja īpaši slavēja šefpavāra Daiņa Vītola veikumu. Jaunās ēdienkartes ieviešana Tex-Mex restorānam ir īpašs un sen lolots pasākums. Lai apmeklētāji saņemtu visaugstākās kvalitātes garšas baudījumu, šefpavārs Dainis Vītols un viņa komanda pie tās tapšanas ir strādājuši vesela gada garumā.
Kaspars Rubauskis
Kaspars.rubauskis@gmg.lv
Publicitātes foto
Pagaidām nav komentāru.