Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Koa
2019. gada 10. septembrī 21:03
Recepte gan no Šveiciešu tradicionālā rösti, bet vidējam latvietim jau visas ārzemes vienādas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
A B
2019. gada 11. septembrī 13:15
Koa, ir Rosti un ir Gratin Dauphinois - rakstaa minetaa recepte, abi ir kartupelu edieni, tacu nekada zina viens un tas pats.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Nakteņi
2019. gada 11. septembrī 15:33
Indīgie dzimtas augi nav domāti ēšanai.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Koa @ AB
2019. gada 11. septembrī 21:22
Gratin Dauphinois nav ar siera piedevu
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi