Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
2 komentāri
Sakārtot:
Kniede
2018. gada 22. oktobrī 10:26
Šī bilde neatbilst receptei ...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
beerdrinkers
2018. gada 22. oktobrī 11:43
Portāla īpašnieku un "recepšu" autoru virtuvei tuvumā laist nedrīkst! Viņš nesaprot elementārākos ēdiena gatavošanas principus! Kādēļ, pie vella, vistas buljons? Ja vistu sautē ūdenī, tas jau arī būs vistas buljons! Jeb receptes autoram šķiet, ka buljons rodas tikai un vienīgi no buljona kubiņiem un, pirms to izgudrošanas buljona nebija??? Un, saldēti dārzeņi tiek piegāzti vienlaicīgi ar pienā iejauktu stērķeli??? Tas vien pierāda to, ka šis ēdiens ir "virtuves teorētiķa" izdomāts, bet gatavots nekad nav! Vēl vairāk- receptes autors NEKAD nav gatavojis ēdienu! Ciete sabiezees acumirklī, saldētie dārzeņi pat atkust nepaspēs, kur nu vēl sasilt! Ēdienus sabiezina tikai tad, kad tie jau ir gatavi. Vēl jautājums- kamdēļ ciete kopā ar pienu? Sabiezināšanai visbiežāk lieto kviešu miltus, kartupeļu miltus/cieti/stērķeli tikai tad, ja vēlas iegūt dzidru, tas ir caurspīdīgu mērci, tātad ciete tiek iejaukta nelielā ūdens daudzumā. Ja jauc pienā, tātad dzidra vairs nebūs un vairs nav nekāda pamatojuma, kviešu miltu vietā izmantot cieti... un ēdiena nosaukums- KARALISKAIS dārzeņu sautējums no SALDĒTIEM dārzeņiem:))) pa karalisko:)))
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi