Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
1 komentārs
Sakārtot:
beerdrinkers
2018. gada 22. novembrī 16:37
"Pievienot anšovu un cept, līdz tas izkūst." Neesmu mēģinājis kausēt anšovus, arī brētliņas nē. Bet, man ir pamatotas aizdomas, ka pie augstām temperatūrām, var izkausēt pilnīgi visu. Bet receptei nav ne vainas, tikai sarežģīt nevajag. Uzvāri makaronus, nokās, tad hujaks- zivju konservus klāt. Der tuncis eļļā, lasis eļļā/ tomātos, skumbrija eļļā/ tomātos labi der, brētliņas tomātos, pat zivju tefteļi tomātos. Galvenais- ja izmanto zivju konservus eļļā, piemauc klāt karoti tomātu pastas. Un konservus uzgāžot karstiem makaroniem, samaisi un uzliec katlam vāku. Lai 10 min. pastāv. Aš restorāna ēdiens:)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi