Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
2019. gada 7. februārī 18:08
Eleganta recepte:))) novāri makaronus, cīsiņus gareniski krustā iegriez, uzmet uz pannas- rau "astoņkājīši" gatavi:))) Nu, super! Cāļa virtuves recepte pirmklasniekiem? Ak jā, tas "parmezaans" tak smalkumu piedod, ne? Atļaušos jums pateikt, ka latviski tas ir Parmas siers, ne "parmezaans" un receptes nosaukums- Vārīti makaroni ar cīsiņiem, ko, ja vēlies, vari pārkaisīt ar jebkuru, sarīvētu sieru- ementaaleru, tilziiteri, gaudu, krievijas vai holandes.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kowelenzer
2019. gada 7. februārī 18:35
Par Parmas sieru, ko jūs, smalkumam dēvējat par "parmezaanu"- tas Latvijā ir dārgs un, līdz ar to, arī smalks. Eiropā itāļu sieri ir lētākie. Nekotējas. Šveices, Dānijas, Holandes, Austrijas siers, var maksāt arī 20€/kg un vairāk. Pat Anglijas un Francijas siers. Bet, ne siers no Itālijas. No kurienes ir izzīsts Parmas siera "smalkums"? No Krievijas, viņiem patīk svešvārdi, parmezan tiek pieminēts turpat visās, krievu TV receptēs, jo tas tak ir parmezaans!!! Nešaubīgi labākais:) bet, ja krievs, neko smalkāku par Parmas sieru nezina, tas nenozīmē to, ka tas siers ir vislabākais. Cilvēki, ja kārtējā receptē tiks prasīts "parmezaans", ziniet, jūs vēsi varat tā vietā pierīvēt holandes vai krievijas sieru. Starpības nebūs!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
traktierists
2019. gada 8. februārī 11:51
roltons ar cisiniem - ta tacu visiem studentiem zinama recepte
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi