1kg biezpiens. Laikam pat lidzigs nebus rafaello. Pamats viņam ir pilnpiens un sausais piens lai vel intensivāka garša. Soc dienests nabagiem dala sauso pilnpienu, kas ir atūdeņots kondensētais pilnpiens no tā labs varētu sanākt. Veikalā tādu labu mantu nenopirkt, tikai sauso vājpienu tirgo paretam.
Kārtējā virtuves teorētiķu recepte. Ar tādām ir pilns internets- gatavots nekad nav, bet recepte iemaukta. Biezpiena deserti ir garšīgi, bet, kā likums- biezpiens ir graudains, ir jāsamaļ gaļas mašīnā, es gan izmantoju blenderu, tas ir ātrāk. Pievienojot pārējās, receptē minētās sastāvdaļas, tās masas konsistence bieza nebūs, neizdosies savelt apaļas bumbiņas, tās saplaks- gravitācija nav atcelta:) var pat būt tā, ka uzliekot tos plācenīšus uz režģa (pie vella, kādēļ uz režģa, ne šķīvī?) un ieliekot ledusskapī, biezpiena masa smuki izkritīs cauri režģim (jā jā, želatīns klāt ir, bet tas želēšanas procesu sāks vien pēc 10 min)...bet, vismaz būs jautri, iedomājos, kā ģimene ņems lielās karotes un ēdīs "viltotos rafaello" pa tiešo no ledusskapja apakšējā plaukta:))) Cilvēki, ja vēlaties šo gatavot, pildiet biezpiena masu mazajās kēksu formiitees, pie tam, kokosriekstu skaidas piejauciet klāt biezpiena masai. Un viens noderīgs padoms- ja vēlaties gatavot ēdienu pēc internetā atrastajām receptēm, izmantojiet vien tās, kuras ilustrē receptes autora uzņemtās bildes, vislabāk, ja bildes būs "soli pa solim"- tā ir garantija, ka ēdiens izdosies, ka recepti nav iesūtījis kārtējais virtuves "teorētiķis".
Viltotās Rafaello konfektes
Pievienot komentāru
Populārākais šodien