Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
2 komentāri
Sakārtot:
beerdrinkers
2018. gada 20. septembrī 14:26
Kādēļ likt ēdienu receptes, kurus negad neesat gatavojuši? Gaļa jāliek pēdējā, tad, kad dārzeņi jau gatavi? Nu ja, aizmirsu, gaļa ir tas produkts, kurš visātrāk gatavojas:))) sorry, visas gaļas zupas un sautējumi sākas ar gaļu, gaļa tiek sautēta pirmā! Un, kad tā jau ir gandrīz gatava, tikai tad katlā iet dārzeņi. Arī ne visi kopā, kā "receptē" minēts, arī dārzeņiem ir atšķirīgs pagatavošanas laiks- burkāns vēl būs ciets, bet kabači un baklažāni izjukuši. Tātad, šajā gadījumā, pirmais ir jāliek burkāns. Man šķiet, šo vienkāršo virtuves ABC, būtu jāzina katram.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Hmmm
2018. gada 21. septembrī 13:29
Vistas gaļu nu gan nav jāvāra visilgāk! Turklāt te tak ir rakstīts - apceptas iepriekš. Bet ja patīk pārvārīta gumija, labu apetīti - vāriet kaut 10 stundas, kas tā man ;)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi