Kādēļ likt ēdienu receptes, kurus negad neesat gatavojuši? Gaļa jāliek pēdējā, tad, kad dārzeņi jau gatavi? Nu ja, aizmirsu, gaļa ir tas produkts, kurš visātrāk gatavojas:))) sorry, visas gaļas zupas un sautējumi sākas ar gaļu, gaļa tiek sautēta pirmā! Un, kad tā jau ir gandrīz gatava, tikai tad katlā iet dārzeņi. Arī ne visi kopā, kā "receptē" minēts, arī dārzeņiem ir atšķirīgs pagatavošanas laiks- burkāns vēl būs ciets, bet kabači un baklažāni izjukuši. Tātad, šajā gadījumā, pirmais ir jāliek burkāns. Man šķiet, šo vienkāršo virtuves ABC, būtu jāzina katram.
Vistas gaļu nu gan nav jāvāra visilgāk! Turklāt te tak ir rakstīts - apceptas iepriekš. Bet ja patīk pārvārīta gumija, labu apetīti - vāriet kaut 10 stundas, kas tā man ;)
FOTO: Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā atklāj izstādi "Iekāres vārdā". Tā atklāj seksualitātes un jutekliskuma tēmu daudzveidību Baltijas vizuālajā mākslā
Rudens zupa
Pievienot komentāru
Populārākais šodien