Āboli ir lieliski augļi un to pagatavošanas iespējas ir visai plašas. Šoreiz padalīšos ar recepti kura mūsu ģimenē ir ļoti iecienīta un šādi ābolus gatavoja arī mana ome. Šīs receptes pagatavošanā iesaku izvēlēties rudens ābolu sķirnes. Turklāt pasekojiet, lai tie būtu apmēram viena izmēra.
Kartupeļi izceļas ar lielu ogļhidrātu saturu - tajos vidēji ir 18% cietes, tāpēc kartupeļi ir patstāvīgs pārtikas produkts, kurus var uzturā izmantot kā pamatēdienu. Un pārsvarā ģimeņu tā arī ir, kartupeļus gatavojam bieži.
Cepts lasis ar tzatziki mērci ir ļoti ātri pagatavojams ēdiens.
Tzatziki ir jogurta mērce ar ķiplokiem un sīki sagrieztiem svaigu gurķu gabaliņiem. Tzatziki lieliski sader kopā ar daudziem produktiem, arī ar grilētām zivīm.
Līdz šim pati šādu zivi nebiju gatavojusi, bet tā kā tiku pie tādas, tad bija jādomā, kā to pagatavot. Par rezultātu biju pārsteigta - bija labi! Iznāca uzkoda, pie kuras lieliski iederās arī kāda glāzes alus!